Zašto mi?

Pitate se šta će vas svako jutro izvući iz kreveta i zadržati taj osmeh na licu narednih godina? To je ono u šta se upuštate kada se pridužite Carmeuse -u.

why us

Prosperirajte od obećavajućeg tržišta

Globalni rast i nove tehnologije uzrokuju brzi rast potražnje za našim proizvodima i uslugama. Dakle, kada se pridružite Carmeuse -u, pridružujete se dinamičnom lideru i inovatoru. Šta ovo znači za vas? Osvojićete nova tržišta. Doprinećete inovacijama. Vi ćete rasti sa nama i pridružiti nam se u proslavi naših dostignuća. 

Radite zajedno sa ljudima sa kojima uživate

Naše uverenje? Čvrstim timskim radom možemo da pomeramo planine. Vaši saradnici nestrpljivo žele da se uhvate u koštac sa bilo kojim projektom kao i da organizuju letnji roštilj. Radićete u organizaciji sa puno profesionalnih mogućnosti. U Carmeuse-u ste važni, važne su vaše ideje i vaša dobrobit. Smatrajte to uklesanim u kamenu.

Fokusirajte se na sebe i na svoju karijeru

U Carmeuse-u, koristimo vaše talente kako bismo vam pomogli da mapirate svoj put. Kao deo velike organizacije, iskoristićete prilike koje će vašu karijeru učiniti dugom i svrsishodnom. Ali, istovremeno smo i dovoljno mali da brinemo o vremenu koje provodite sa porodicom. Ne sa vašom porodicom na poslu, već sa vašom porodicom kod kuće. Ovo za vas znači zdraviju ravnotežu između poslovnog i privatnog života, a za sve nas sretnije saradnike

Kako ćete doprinositi?

U Carmeuse-u ste deo porodice koja broji preko 4500 ljudi. Sve što radimo počinje krečnjakom; to je tako jednostavno. Ali proizvodi i usluge uz pomoć kojih ćete stvarati su jednostavno fascinantni. Poboljšavate svakodnevni život onih oko vas. Pomažete u stvaranju rešenja koja čine našu vodu i vazduh čistijim. Pomažete poljoprivrednoj industriji da raste i održava hranu koja nam je potrebna. Pomažete u izgradnji čelika za naše automobile, računare i domove. Čak pomažete da zgrade budu čvršće i ekološki prihvatljive, a putevi sigurniji… širom sveta. Za industriju. Za zajednice. Za život.

how will you contribute

Jedna svetska zajednica…

Sa saradnicima koji rade u 90 objekata u 15 zemalja širom Evrope, Amerike, Azije i Afrike, Carmeuse je globalna organizacija sa porodičnom atmosferom. Bez obzira da li radite kao operater postrojenja, rudar, inženjer, računovođa, administrator prodaje ili menadžer lanca snabdevanja…. pripadate zajednici koja deli snažan skup zajedničkih vrednosti; Ona koji vodi računa o drugom i ulaže u svoje ljude i njihovu budućnost.

…kreativaca u rešavanju problema

Tržište je danas izazovnije nego ikad i brzo se menja. U Carmeuse-u krčimo put u budućnost sa pragmatičnim, inovativnim i veštim misliocima. Sa ovim dolaze neverovatne mogućnosti da pokažete svoj talent, naučite nove veštine i razvijete svoje kompetencije.

Zaposleni u Carmeuse-u

Pogledajte priče naših zaposlenih