Tretman vodom

U današnjem tržišnom pejzažu koji se stalno razvija, tretman vode nije samo neophodan; to je strateška prednost. Bez obzira da li ste u industrijskom, komercijalnom ili stambenom sektoru, pristup pouzdanim i efikasnim rešenjima za prečišćavanje vode može da napravi veliku razliku. Razumevanjem značaja tretmana vode i prihvatanjem inovativnih tehnologija, činimo značajan korak ka održivoj i zdravijoj budućnosti naše planete. Zapamtite, svaka kap se računa. U Carmeuseu, posvećeni smo pružanju najsavremenijih rešenja za tretman vode u različitim sektorima. Sa timom stručnjaka i posvećenošću održivosti, cilj nam je da odgovorimo na goruće izazove otpadnih voda, procesne vode i tretmana vode za piće.

Image
industrial_water
Menu

OTPADNE VODE

Voda je jedan od ključnih elemenata za život na našoj planeti, stoga je neophodno da se voda prečisti pre nego što se vrati u prirodu. Prečišćavanje otpadnih voda se postavlja u opštinama i industrijama kako bi se uskladili sa fizičkim, hemijskim i biološkim ograničenjima koja nameću lokalne samouprave kako bi se obezbedio siguran i zdrav vodni bilans. Porodica proizvoda AkuaCalco® omogućava postizanje ovih ograničenja u ekonomičnoj stvari zahvaljujući različitim funkcionalnostima proizvoda.

Više informacija
Wastewater_2

PROCESNA VODA

Voda je neophodan resurs za skoro sve vrste industrije. Ove takozvane procesne vode se koriste u širokom spektru varijacija primene od vode u reakcionim procesima, vode za hlađenje, vode iz kotla, itd. specifikacije koje zahteva proizvodnja da bi se omogućio dobar i stabilan proizvodni proces. Asortiman proizvoda AkuaCalco® omogućava postizanje specifičnih zahteva na ekonomičan način zahvaljujući različitim karakteristikama proizvoda.

Više informacija
Process_water

VODA ZA PIĆE

Voda za piće se priprema iz podzemnih bunara, izvora i površinskih voda. U većini slučajeva, ove sirove vode moraju biti prečišćene i dezinfikovane da bi bile u skladu sa normama za vodu za piće. Pored prečišćavanja, sve više zemalja primenjuje kontrolu tvrdoće vode kako bi snabdevale krajnje korisnike 'mekom' vodom, što dovodi do poboljšanja kvaliteta vode što će dovesti do veće održivosti usled manje upotrebe deterdženata, smanjenja kamenca i korozije u transportu. cevi i opreme za domaćinstvo. Asortiman proizvoda AkuaCalco® V se efikasno koristi kako u procesu prečišćavanja tako iu kontroli tvrdoće u skladu sa EN-12518 normom vode za piće.

Više informacija
Drinking_water_1