StabiCalco®

Asortiman proizvoda StabiCalco® je specijalno razvijen da neutrališe, učvrsti i stabilizuje mnoge vrste "zagađenog" otpada, mulja i zemljišta. Ovaj tretman se može sprovesti na licu mesta ili ek-situ u zavisnosti od vrste kontaminacije. Tretman sa StabiCalco® proizvodima omogućava ekološki prihvatljivu i bezbednu ponovnu upotrebu ili garantuje bezbedno pražnjenje.

20
projekti remedijacije zemljišta u poslednjih 10 godina
10
godine stručnosti u prilagođenim rešenjima

Ključne informacije

  • Dostupan u različitim oblicima: StabiCalco® Q, QL, QD (kalcijum oksid, proizvodi na bazi negašenog kreča); StabiCalco® S (kalcijum hidroksid, hidratisani kreč); StabiCalco® B (veziva).
  • StabiCalco® Q i S su dostupni u nekoliko različitih reaktivnosti i granulometrija u zavisnosti od načina korišćenja i zagađenja koje treba tretirati.
  • Neutralizacija i imobilizacija teških metala i oksida sumpora (SOx)
  • Prilagođeno rešenje prilagođeno vašoj primeni, zahvaljujući prilagođenim vezivima koji obezbeđuju neutralizaciju, imobilizaciju i stabilizaciju zagađenog zemljišta ili mulja omogućavajući ponovnu upotrebu.
  • Dosledan kvalitet u svim klasama proizvoda.

Proizvodi su dostupni sa različitim distribucijama veličine čestica prilagođenim potrebama korišćene tehnologije i instalacije.