Priznat širom sveta kao lider u industriji kreča i krečnjaka, Carmeuse se veoma ponosi i brine u pružanju visokih performansi, isplativih i ekoloških prednosti za svoje klijente, svoje zainteresovane strane i zajednice oko nas.

Na globalnom nivou, kreč i krečnjak se koriste u mnogim vodećim industrijskim poslovnim sektorima, proizvodeći proizvode i usluge koji dopiru do potrošača i utiču na njih na različite pozitivne i vredne načine.

Iz tog razloga Carmeuse posvećuje kritičnu pažnju standardnim globalnim protokolima u upravljanju svojim poslovanjem i dosledno se usaglašava sa kriterijumima i zahtevima Međunarodne organizacije za standardizaciju (ISO).

U stvarnosti, fabrike Carmeuse, mi smo u potpunosti usklađeni sa ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Životna sredina), ISO 45001 (Zdravlje i bezbednost) i ISO 50001 (Energija) (delimično)

Zajedno, ovi standardi predstavljaju čvrstu posvećenost održivosti i našim zainteresovanim stranama, posebno našim zaposlenima, kupcima i zajednicama oko nas.

Kao globalna kompanija sa širokom geografskom mrežom proizvodnih pogona, Carmeuse uvek teži najvišim nivoima efikasnosti i performansi. Unakrsno đubrenje i timski rad omogućavaju zaposlenima kompanije Carmeuse da komuniciraju i dele iskustva, najbolje prakse i osnovna znanja u svim fabrikama.

Konačno, poštujući ISO standarde i zahteve, a posebno kroz razmenu iskustava i znanja, zaposleni u Carmeuseu ostaju u progresivnom procesu razvoja i unapređenja svojih veština, sposobnosti i nivoa posvećenosti na radnom mestu – pružajući kvalitetne proizvode i usluge, stavljajući bezbednost kao glavni prioritet, održavanje ekonomskog rasta kompanije i poštovanje životne sredine odgovornost je svakog zaposlenog.