Naša istorija

Istorija naše kompanije počela je pre više od 160 godina kada je Léon Collinet 1860. godine uspeo da spoji nekoliko nezavisnih kamenoloma kreča da bi postao velika belgijska kompanija za proizvodnju kreča. Tokom vremena se mnogo toga promenilo za Carmeuse. Proširili smo globalno prisustvo, razvili nove ponude kako bismo podržali nova i postojeća tržišta, i morali smo da se prilagodimo tehnološkom napretku. Međutim, jedno je konstantno tokom ovog vremena, naša posvećenost našim klijentima, našim zajednicama i našim ljudima.

Saznajte više
People in 1860

Naša obaveza

Carmeuse je posvećen postvaljanju standarda kao lider u našoj industriji. Želimo da budemo organizacija koju drugi preporučuju, kompanija poznata po brizi i poštovanju koje iskazujemo prema našim ljudima, našim klijentima i okolini u kojoj živimo i od koje svi zavisimo. Carmeuse je svoj uspeh i svoj rast izgradio na misiji, viziji i skupu vrednosti koje su ključne za način našeg poslovanja u zemljama u kojima poslujemo.

Saznajte više
our commitment

Naš menadžment

Izuzetno iskusni i posvećeni globalni i regionalni menadžment timovi postavljaju Carmeuse na lidersku poziciju u industriji, pokreću snažan duh usluge ka klijentu i ostaju na putu ka boljoj budućnosti. Upoznajte članove našeg top menadžmenta, koji usmerava našu kompaniju kako na globalnom tako i na regionalnom nivou.

Saznajte više
LEADERSHIP TEAM