Poljoprivreda

Poljoprivrednici širom planete oslanjaju se na naša rešenja i stručnost u vezi sa poboljšanjem plodnosti zemljišta, unapređenjem ratarske proizvodnje i ishrane životinja, fokusirajući se na efikasnu poljoprivredu. Carmeuse je, takođe, vodeći proizvođač proizvoda koji se upotrebljavaju u širokom spektru hrane i pića koje upotrebljavamo svakodnevno, a naročito u preradi šećera i proizvodnji mineralnih đubriva.

Image
Agriculture_main_photo_tractor_red
Menu

STRUČNA SLUŽBA ZA BRIGU O ZEMLJIŠTU

Bez detaljne analize zemljišta nije moguće efikasno đubrenje, stoga je profesionalno uzorkovanje i analiza zemljišta veoma bitna. Možete uzgajati pravi usev, možete primeniti adekvatnu agrotehniku i na kraju, možete primeniti adekvatnu količinu đubriva, pesticida i vode. Profesionalno uzorkovanje i analiza zemljišta  će vam omogućiti visoke prinose i veoma dobar kvalitet useva, što će povećati vašu profitabilnost.

Više informacija
Carmeuse_soil_service_field

OPLEMENJIVAČI ZEMLJIŠTA

Zemljište je jedan od naših najvažnijih resursa. Potrebno nam je zdravo, uravnoteženo zemljište, bez blokada nutritivnih elemenata, sa savršenim fizičkim, hemijskim i biološkim svojstvima, koje nam pomaže da postignemo visoke prinose po jedinici površine. Za sve poljoprivrednike, vrhunska, visokokvalitetna proizvodnja po prihvatljivim cenama je cilj kome teže.

Više informacija
Soil_amendament_6

ISHRANA BILJA

Ishrana biljaka je osnova uspešne poljoprivredne proizvodnje. To uključuje obezbeđivanje biljaka esencijalnim hranljivim materijama koje im omogućavaju da obavljaju važne funkcije kao što su fotosinteza, rast i otpornost na bolesti i stres. Pravilna ishrana biljaka ne samo da povećava prinose, već i poboljšava kvalitet roda.

Više informacija
Soil_amendament_6

BAŠTE I VOĆNJACI

Bašte i voćnjaci su raznoliki ekosistemi u kojima se može naći širok spektar biljnih vrsta, od voćaka do povrća i ukrasnog bilja. Da biste imali napredne biljke, neophodno je osigurati da je hemija zemljišta optimalna. Ako je pH zemljišta prenizak, to može ometati unos hranljivih materija i narušiti opšte zdravlje biljaka. U takvim slučajevima, primena TerraCalco® može biti efikasno rešenje za podizanje pH vrednosti i stvaranje povoljnijeg okruženja za rast biljaka.

Više informacija
Garden_apple_tree