Understanding Your Market Needs

Proizvođači betona su neprestano u potrazi za pouzdanim dobavljačima agregata i krečnjačkih filera. Doslednost u pogledu kvaliteta svakog proizvoda je glavni prioritet za svakog proizvođača betona, s tim da i usluga mora da bude zagarantovana, pogotovo u građevinskoj sezoni ili kod vrlo zahtevnih infrastrukturnih projekata. Carmeuse nudi široku paletu proizvoda, zadovoljavajući potrebe kupaca, nezavisno od bilo kakvih trendova. 


Punioci (fileri) su sve popularniji. Oni, takođe, postaju veoma važni, jer pomažu u poboljšavanju nekih svojstava betonske mešavine. Oni čak smanjuju potrebu za upotrebom veziva, koja su obično skuplja. Neki sertifikovani proizvodi su priznati kao dopunski cementni materijali, što proizvođačima betona omogućava smanjenje potrošnje cementa i smanjenje ugljeničnog otiska. 

Solutions to Meet Your Needs

Calcitec i PremiaCal su proizvodi na bazi mlevenog krečnjaka sa visokim sadržajem kalcijuma, proizvedeni na za životnu sredinu prihvatljiv način. Veoma su konzistentni što se tiče apsorpcije vlage, što olakšava proizvodnju, od polusuvog betona, do samougrađujućeg betona. Oni pored toga donose dodatu vrednost prefabrikovanom betonu i gotovim betonima u svežem stanju, zahvaljujući boljoj protočnosti i viskoznosti, kojima pomaže konstantna apsorpcija vode proizvoda. Svetla boja konačnog betonskog proizvoda je visoko cenjena od strane klijenata, što stvara mogućnosti za njegovu upotrebu u arhitektonskom betonu.

Other Gravedinarstvo applications

View all of them
construction aggregates
Agregati
construction aggregates
Asfalt