Understanding Your Market Needs

Proizvođači betona su uvek u potrazi za pouzdanim dobavljačima agregata i krečnjačkih punila.  Doslednost svakog proizvoda je glavni prioritet, ali i usluga isto tako mora biti zagarantovana, posebno tokom građevinske sezone ili kod vrlo zahtevnih projekata. Kompanija Carmeuse nudi širok spektar svojih proizvoda, čime se u svakom trenutku zadovoljavaju potrebe naših klijenata. 


Punila (fileri) predstavljaju sve popularnije materijale. Oni takođe postaju veoma važni, jer poboljšavaju određena svojstava betonskih mešavina. Takođe, smanjuju potrebu za upotrebom veziva, koja su obično skuplja. Neki sertifikovani proizvodi su prepoznati kao dopunski cementni materijali, što proizvođačima betona omogućava smanjenje utroška cementa i ugljeničnog otiska.

Solutions to Meet Your Needs

Calcitec i PremiaCal su proizvodi na bazi mlevenog krečnjaka sa visokim sadržajem kalcijuma. Proizveden na za životnu sredinu prihvatljiv način, ovakav krečnjak je vrlo postojan što se tiče upijanju vlage, te olakšava proizvodnju svih proizvoda: od polusuvog betona do samougradivog betona. Takođe, doprinosi dodatnoj vrednosti prefabrikovanog betona i gotovog suvog betona, zahvaljujući povećanoj protočnosti i olakšanom pumpanju betona, čemu pomaže i stalna apsorpcija vode proizvoda. Kupci su često zadovoljni svetlom bojom krajnjih betonskih proizvoda, pa postoje mogućnosti da se ti proizvodi koriste i u arhitektonskom betonu.

Other Građevinski materijali applications

View all of them
precast concrete
Prefabrikovani Beton
New carpet being installed
Podloge za tepihe i luksuzni vinil podovi