Understanding Your Market Needs

Da bi se postiglo topljenje i prečišćavanje nerđajućeg čelika u AOD konvertoru, ceo postupak zahteva izuzetno stroge kontrole. Ove kontrole obuhvataju odabir sirovina do prečišćavanja i livenja. Tipična EAF praksa bila bi topljenje u uslovima bazne redukcionoe troske. AOD troska igra važnu ulogu, od razugljeničavanja do snižavanja sadržaja sumpora, kao i smanjenja povrata skupih oksida nazad u metal.


Kako se može unaprediti potrošnja kreča i legura u procesu topljenja nerđajućeg čelika (AOD postupak)?

Solutions to Meet Your Needs

  • Viši sadržaj CaO sa strožom kontrolom nečistoća - poput SiO2, S i kontrolisanom vrednošću gubitka žarenjem  - pomaže našim kupcima da postignu smanjenu potrošnju kreča i dolomitnog kreča, kao i smanjen utrošak hroma i silicijuma. Smanjenje potrošnje kreča i dolomitnog kreča dalje pomaže u smanjenju količine troske, što dovodi do značajnih koristi u procesu.
  • Naši proizvodi ispunjavaju ove stroge specifikacije, što pomaže našim kupcima da postignu idealne vrednosti sumpora i smanjen utrošak legura. Naš ultra-niskougljenični kreč dalje pomaže u izbegavanju naugljeničavanja tokom faze prerade.

Other Gvožđe I Čelik applications

View all of them
laddle_furnance
Metalurška lončasta peć
Electric Arc Furnace
Injektiranje Kreča U Elektrolučnu Peć (EAF)