WAAROM?

Vraag je je af wat je elke ochtend uit bed haalt en die glimlach nog jaren op je gezicht houdt? Dit is waar je jezelf in krijgt als je bij Carmeuse komt.

why us

Profiteer van een veelbelovende markt

Wereldwijde groei en nieuwe technologieën zorgen voor een snelle stijging van de vraag naar onze producten en diensten. Als je bij Carmeuse komt, sluit je je aan bij een dynamische leider en innovator. Wat betekent dit voor jouw ? Je verovert nieuwe markten. Je draagt bij aan innovaties. Je groeit met ons mee en viert samen met ons onze prestaties.

Samenwerken met mensen die je leuk vindt

Ons geloof? Met rotsvast teamwerk kunnen we bergen verzetten. Je medewerkers staan te popelen om elk project samen met je aan te pakken, net zoals ze een zomerse barbecue organiseren. Je werkt in een organisatie met veel professionele mogelijkheden. Bij Carmeuse ben je belangrijk, je ideeën zijn belangrijk en je welzijn is belangrijk. Beschouw dit als in steen gehouwen.

Focus op jou en je carrière

Bij Carmeuse halen we je talent in huis om je te helpen je weg te vinden. Als onderdeel van een grote organisatie profiteer je van kansen die je carrière lang en doelgericht maken. Maar we zijn ook klein genoeg om ons te bekommeren om de tijd die je met je gezin doorbrengt. Niet je werk-familie, maar je familie-familie. Dat betekent een gezondere balans tussen werk en privéleven voor jou, en gelukkigere collega's voor ons allemaal.

HOE GAAT U BIJDRAGEN?

Bij Carmeuse maak je deel uit van een gezin dat meer dan 5.300 mensen sterk is. Wat we allemaal doen begint met kalksteen, zo simpel is het. Maar de producten en diensten die je er mee helpt creëren zijn gewoonweg fascinerend. Je verbetert het dagelijks leven van de mensen om je heen. Je helpt oplossingen te bouwen die ons water en de lucht schoner maken. Je helpt de landbouwindustrie te groeien en het voedsel dat we nodig hebben in stand te houden. Je helpt het staal te maken voor onze auto's, computers en huizen. Je helpt zelfs om gebouwen sterker en milieuvriendelijker te maken en wegen veiliger... over de hele wereld. Voor de industrie. Voor gemeenschappen. Voor het leven.

how will you contribute

Een wereldwijde gemeenschap...

Met medewerkers die werkzaam zijn op 90 locaties in 15 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika, is Carmeuse een wereldwijde organisatie met een familiegevoel. Of je nu werkt als fabrieksoperator, mijnwerker, ingenieur, accountant, of supply chain manager ... je behoort tot een gemeenschap die een sterke set van gemeenschappelijke waarden deelt. Een gemeenschap die op elkaar let en investeert in haar mensen en hun toekomst.

...van Creatieve Probleemoplossers

De markt is vandaag de dag uitdagender dan ooit en verandert snel. Bij Carmeuse effenen we de weg naar de toekomst met pragmatische, innovatieve en bekwame denkers. Dit biedt ongelofelijke mogelijkheden om je talent te laten zien, nieuwe vaardigheden te leren en je competenties te laten groeien.