ONZE HISTORIE

Onze bedrijfsgeschiedenis gaat meer dan 160 jaar terug, toen Léon Collinet er in 1860 in slaagde om verschillende onafhankelijke kalkgroeven samen te brengen tot een groot Belgisch kalkbedrijf. Er is onderweg veel veranderd voor Carmeuse. We hebben onze wereldwijde voetafdruk uitgebreid, een nieuw aanbod ontwikkeld om nieuwe en bestaande markten te ondersteunen en we hebben ons moeten aanpassen aan de technologische vooruitgang. Eén ding is echter constant gebleven in deze periode, ons engagement ten opzichte van onze klanten, onze gemeenschappen en onze mensen.

Meer informatie
People in 1860

ONZE VERBINTENIS

Carmeuse is toegewijd aan het zetten van de standaard als leider van onze industrie. We willen de organisatie zijn waar anderen naar verwijzen, het bedrijf dat bekend staat om de zorg en het respect dat we tonen voor onze mensen, onze klanten en de omgeving waarin we leven en waar we allemaal van afhankelijk zijn. Carmeuse heeft zijn succes en zijn groei gebouwd op een missie, een visie en een reeks waarden die fundamenteel zijn voor de manier waarop we zaken doen in de landen waar we actief zijn.

Meer informatie
our commitment

ONZE LEIDERSCHAPSTEAMS

Zeer ervaren en toegewijde wereldwijde en regionale managementteams positioneren Carmeuse als een leider in de sector, drijven een sterke servicegerichtheid naar de klant toe en blijven op weg naar een veelbelovende toekomst. Maak kennis met de leden van ons senior leiderschap, zowel wereldwijd als regionaal, die de leiding hebben over de koers van ons bedrijf.

Meer informatie
LEADERSHIP TEAM