Onze expertise op het gebied van productie, operations en supply chain in combinatie met een uitgebreid aanbod van diensten met toegevoegde waarde: klantenservice, technische ondersteuning, maatwerk, apparatuur, opslagoplossingen en digitalisering maakt ons aanbod uniek.

Carmeuse streeft naar acquisities en joint ventures om groei te genereren en zich te positioneren in aantrekkelijke markten en locaties. Carmeuse heeft kalk- en kalksteenbedrijven overgenomen en tegelijkertijd uitgebreid naar diensten en oplossingen.  

We hebben invloed op het dagelijks leven: onze producten worden veel gebruikt in veel van de dingen die we dagelijks als vanzelfsprekend beschouwen: wegen, dammen, spoorwegen, gebouwen en huizen, elektriciteit, drinkwater, melkpoeder, papier en nog veel meer. Met andere woorden, wat zouden we doen zonder kalksteen?

Carmeuse zal blijven streven naar efficiëntie in haar bedrijfsvoering, altijd op een verantwoorde manier. Zal rekening houden met de langetermijneffecten van zijn beslissingen. Zal niet proberen om de kortetermijnwinst te maximaliseren wanneer dit zijn toekomst in gevaar brengt. Carmeuse zal zich proactief inzetten om haar materieel op een verantwoorde manier te onderhouden en haar reserves aan te vullen om de werking van haar steengroeven op lange termijn te verzekeren.  
 

DUURZAME INNOVATIES

Wij bieden een aantal voordelen voor verschillende toepassingen en markten.

product develop