Inzicht in uw marktbehoeften

Betonproducenten zijn altijd op zoek naar betrouwbare leveranciers van aggregaten en kalksteenvullers. Consistentie voor elk product is een topprioriteit, maar ook de service moet gegarandeerd zijn, vooral in het hoogseizoen of bijzeer veeleisende projecten. Carmeusebiedt een groot assortiment producten aan die voldoen aan de behoeften van de klanten, onafhankelijk van de trends.


Vulmaterialen worden steeds populairder. Ze worden ook erg belangrijk, omdat ze helpen om een aantal van de mengeigenschappen in beton te verhogen. Bovendien verminderen ze de noodzaak om bindmiddelen te gebruiken, die meestal duurder zijn. Sommige gecertificeerde producten worden erkend als cement vervangend materiaal, waardoor betonproducenten hun cementverbruik en CO2-voetafdruk kunnen verminderen.

Oplossingen voor uw behoeften

Calcitec® en PremiaCal® zijn een gemalen hoogcalciumhoudend kalksteen, die op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd . Ze zijn zeer consistent in vochtopname, waardoorde productie van halfdroog beton tot zelfverdichtend beton wordt vergemakkelijkt . Bovendien bieden ze een toegevoegde waarde voor prefab- en stortklaar beton of betonmortel in verse toestand, dankzij de verhoogde verpompbaarheid en verwerkbaarheid, die worden geholpen door de constante wateropname van het product. De heldere kleur van het betonnen eindproductwordt door klanten vaak zeer gewaardeerd , wat mogelijkheden biedt voor het gebruik in architectonisch beton.

Other Civieltechnische applications

View all of them
construction aggregates
Asphalt
soil treatment
Grondbehandeling