Inzicht in uw marktbehoeften

Betonproducenten zijn altijd op zoek naar betrouwbare leveranciers van aggregaten en vulstoffen.  De consistentie van elk product is een topprioriteit, maar de leveringen moet ook gegarandeerd worden, vooral in het hoogseizoen. Carmeuse biedt een breed scala aan producten, zodat aan de behoeften van de klant kan worden voldaan, ongeacht de situatie.


Vulstoffen in beton worden steeds populairder. Ze worden ook erg belangrijk omdat ze helpen om sommige eigenschappen van het mengsel in beton te verhogen. Bovendien verminderen ze de noodzaak om bindmiddelen te gebruiken, die meestal duurder zijn. Sommige gecertificeerde producten worden erkend als partieel cement vervangende materialen, in België met een ATG-certificaat en in Nederland met een Attestbeton-certificaat, waardoor betonproducenten hun ecologische voetafdruk gevoelig kunnen verminderen.

Oplossingen voor uw behoeften

Calcitec is een gemalen  hoogwaardig kalksteenmeel. Dit poeder heeft een zeer constant vochtopnamevermogen. Het vergemakkelijkt dus de productie van alles, van aardvochtige beton tot zelfverdichtend beton. Het geeft ook een meerwaarde aan prefab beton en stortklaar beton, dankzij een betere vloeibaarheid en verpompbaarheid. Klanten waarderen vaak de lichte kleur van de afgewerkte betonproducten, waardoor deze producten kunnen worden gebruikt in architectonisch beton of gekleurde betonproducten.

Other Bouwmaterialen applications

View all of them
cement
Mortels, pleisters en coatings
Two workers measuring roofing material
Bitumineuze daken en dakspanen